5/12/07

La professionalitat del Regidor de Governació qüestionada?


Al cap d’unes setmanes sense poder-hi intervenir ni penjar-hi cap post vos penjo un e-mail que m’han reenviat aquest mateix matí i m’ha fet riure.

Ja fa setmanes que molts camarlencs és qüestionen la professionalitat del Regidor de Governació de l’Ajuntament de Camarles vers la imatge que s’ha divulgat per la xarxa internauta. Doncs bé, aquesta imatge respon clarament la capacitat i professionalitat del senyor regidor.

Simplement em limitaré a difondre a través d’aquest blog l’e-mail que he rebut, i a donar la meva opinió:


La població de Camarles s’ha agermanat amb la ciutat de Marbella.
El Regidor de governació de l’Ajuntament de Camarles, és el primer en cometre infraccions de trànsit i de vulnerar totes les normes del codi de circulació.
També el sancionaran? Pagarà la sanció com ho faig jo? Uns sí i els altres no!!? Esta preparat aquest senyor per manar a la policia? És molt lamentable que el senyor regidor de governació hagi fet de l’estacionament reservat per al vehicle de la policia el seu pàrking particular i que la policia tingui que estacionar a 200 metres de la seva comissaria. Crec que pel carrer que ostenta a de donar exemple.

Atentament;

Un ciutadà que paga els impostos religiosament.

Una vegada llegida i contrastada l’opinió d’un ciutadà, que en penseu? És normal aquesta actuació? Hauria de donar exemple?

Doncs senyores i senyors, hi ha molt que parlar sobre la situació precària que està la Policia Local de Camarles, i el gir que ha donat amb la nova alcaldia i nou Regidor.
Si voleu vos en faig cinc cèntims:

- Els torns nocturns estan representats per un sol policia, menys divendres i dissabtes la nit que n’hi ha dos. Sembla ser que els robatoris o les situacions perilloses només poden succeir els caps de setmana.
- El cap de la Policia Local, el Senyor Ferré, i professional fins la medul·la a inicis del 2008 deixa el cos de la Policia; cansat de ser qüestionat per la seva professionalitat pels iniciants d'aquest sector. O sigui que la Policia es queda sense cap, qui ocuparà aquest lloc, el Regidor de Governació?
- Les condicions laborals què estan són precàries, amb uns salaris indignes, unes hores extra de riure i amb la moral pel terra. Segons l’alcaldia sobrepassen els pressupostos. Però, qui els sobrepassa, la Policia Local o les il·lustres oficines amb salaris de “ministres”?

Tot plegat de riure, i això que semblava que el canvi que va experimentar el consistori camarlenc amb les últimes eleccions donava ànims i esperances. Tots igual.......... ja tenen la butaca i el bastó per lluir-lo a la processó.

És trist, però cert. Persones sense experiència volen acaparar tasques de molta responsabilitat i amb actuacions que requereixen molta meditació; però no ho saben fer. L’únic que estan fent és ficar en risc la seguretat de la població amb la marxa, de moment, d’un professional de la policia; crispar al cos policial i ensorrar l’esforç i el temps de la policia i dels polítics que es van abocar en dur a terme aquest projecte, i els diners de les contribucions de nosaltres, els ciutadans.

Fins on arribarà tot això?!


Judit Salvadó

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem sembla degradant de cara a la policia local del poble, que uns senyors que vulguen portar un cos com la policia que no tinguin la menys idea de com es fa, a més que hi ha es sabut per tothom que encara que sigue un poble menut es indispensable que hi hagi seguretat...
Només recalcar que s'hi treuen el cos.. on anirem a posar denúncies... a la nova policia de l'ampolla? o de deltebre? o a la guardia civil de l'ametlla a les 2 del matí...

Anònim ha dit...

Que fa el regidor de governació? A més d'aparcar a un lloc prohibit. que no té lloc davant de casa.
Voldria saber quan cobren els que treballen a les oficines dels ajuntament... em penso que això és públic. es poden veure els pressupostos municipals i quan cobren cadascu....

Anònim ha dit...

El que falta és més ganes de treballar, perqué proporcinalment el treball amb el sou no és equivalent, qüasi 3000 € al mes i està qäuasi tot el dia al local de policía, NO ES NORMAL, més sacrifici perfavor, senyors FUNCIONARIS.

Anònim ha dit...

olaaaaaa

Anònim ha dit...

ja,ja,ja....si d'aguna cosa no es te coneixement millor no comentar-ho. ni tampoc la meitat!
els salaris son publics.

Anònim ha dit...

soc un camarlenc que voldria saber quan cobren tots els funcionaris de l'ajuntament i si es possible voldria veure els pressupostos que hi han per a l'any que ve, ja que si en hi han que cobren 3000 € al mes,no se com podrem sostenir a tot el consistori,un camarlenc que paga religiosament els seus impostos!!!!

Anònim ha dit...

Hola,

Abans que res, dir que respecto la teva opinió.

Jo només voldria comentar la llibertat que has tingut al parlar i qüestionar la professionalitat d'alguns dels treballadors de l'Ajuntament de Camarles.

Abans de malparlar de la professionalitat d'algun regidor que no fa ni un any que està governant, i l'estàs criticant per una infracció que efectivament està mal feta, però tampoc per "crucificar-lo". Quanta gent hi ha al poble que aparca malament? te'n podria dir moltíssims i segurament no deu haver ni una denúncia feta.
O acàs és que no ho poden fer…?

No hauries de mirar el que tens a casa?? Que podríem dir que gairebé tota la vida l'hem vist a la policia local? I de professional... poca cosa ha fet. Ja que... ni arma de foc pot portar... (ja sabràs el perquè).

Quantes fotos podríem fer al tiràs? O a la gasolinera?
Creus que això es tindre professionalitat?

M'agradaria veure al teu pare corrent detràs d'un lladre... veuríem la professionalitat que té...

Bé, en això m'agradaria que reflexionessis i que, abans de malparlar a les altres persones miressis la teva "gepa" abans de veure la dels demés...

Anònim ha dit...

Això no és un blog tal com cal... Un blog és una pàgina en la qual tothom que hi vulgui participar té la seva oportunitat de manifestar els seus pensaments... El que no pot ser es que el moderador digui quins comentaris es poden o no fer i ell mateix pot dir el que vulgui.. no és just.

ciutada ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Judit Salvadó ha dit...

Transcric el comentari que m'ha deixat el ciutada a la meva bústia de correu. Diu així:
Aclariment al gambusí:
" un blog es un lloc web periodicament actualitzat que recopil·la cronológicament text o articles de un o varis autors, on l'autor conserva sempre la llibertat de deixar publicat el que cregue convenient.
Habitualment en un blog els lectors poden escriure els seus comentaris i l'autor donar-los resposta. De totes maneres aixó es una opció que depen de la desició de l'autor".
Gambusí pots donar la teva opinió peró l'autor te dret a descidir si publicar-ho o no.
Si vols expressar la teva opinió i els teus pensaments perqué no et crees un blog personal? així deixes de crear debat en els blogs dels demés.
Perqué segons el que he llegit l'autor es basa donar la seva opinió i explicar coses de l'interes del poble.

mathaus ha dit...

Hola, soy ciudano suizo y veo con preocupacion los comentarios sobre la quitar la policia local en camareles, cada vez que he necesitado la presencia de la policia, su trato a sido correcto,amable y profesional, por este motivo quisiera pedir al consistorio municipal, que se replantearan tal posibilidad ya que esto afectaria a muchos ciudanos, gracias