14/12/07

Ara a qui els toca als funcionaris? No parlàvem dels polítics?

Fa pocs dies vaig publicar un post sobre la "professionalitat d’un dels regidors" de l’ajuntament de Camarles; doncs bé, he vist que la visita al blog a proliferat vers la publicació d’aquest escrit i que els comentaris sobre l'article també han augmentat. Sembla ser que ha causat bastant de soroll a la població el meu escrit.

Però, no vull parlar-vos de la importància, o no, del meu blog ni dels meus escrits. Ben bé, m’agradaria fer un aclariment sobre els comentaris següents que han fet uns anònims al post "La professionalitat del Regidor de Governació qüestionada?" el 12 i 14/12/2007:

Anònim 1 ha dit:
El que falta és més ganes de treballar, perquè proporcionalment el treball amb el sou no és equivalent, casi 3.000€ al més i està casi tot el dia al local de la policia, NO ÉS NORMAL, més sacrifici “perfavor”, senyors FUNCIONARIS.
12/12/2007 19:08:00

...

Anònim 2 ha dit:
ja,ja,ja....si d’alguna cosa no es te coneixement millor no comentar-ho. ni tampoc la meitat!els salaris son públics.14/12/2007 00:37:00

Doncs bé, aclareixo a l’anònim 1:

- Quan dius .... El que falta és més ganes de treballar, perquè proporcionalment el treball amb el sou no és equivalent... a qui et refereixes? Als funcionaris de les oficines, a la policia local o al/s regidor/s?
-Si et refereixes als funcionaris de les oficines: em sembla que amb un salari de 3.000€, com tu has dit (jo no sé d’on ho has tret i jo no he escrit en cap lloc), un treballador ha d’estar més que motivat per treballar. Quin funcionari guanya 3.000€ al més (36.000€ nets a l’any més pagues extra), a quin ajuntament? Potser al de Tarragona, però ho dubto; són molts diners i no crec que les regulacions anuals que fa la generalitat a les taules salarials contemplin aquests salaris tan elevats per a un simple administratiu públic.
- Si et refereixes a algún regidor o policia local... ho dubto... però ja ens aniria bé que "mon pare" guanyés esta pasta gansa a final de mes... no ens hauriem estalviat mals de caps i problemes tots estos anys passats...

- Quan dius ... més sacrifici “perfavor”, senyors FUNCIONARIS. A quin sacrifici et refereixes? Al que va fer Jesucrist pel seu poble? Va home/dona, va... siguem realistes i no utilitzem paraules i fets que no tenen ni cap ni peus? Que estaries més tranquil si un policia s’hagués enfrontat, per exemple, un dimarts la nit contra un lladre armat a una parcel·la del polígon i el policia hagués resultat ferit? Llavors que seria un valent i tu un ciutadà segur? Això ni és professionalitat, ni mostra seguretat, ni res de res... jo a això li en dic poc civisme!
- I, quan afirmes ... i està casi tot el dia al local de la policia...: de qui parles del regidor? És perquè li estan montant una habitació i està controlant la situació i que tot sigui del seu agrado. I, si pel que dius fas referència a algun policia local... jo penso què és normal! És el seu lloc de treball i a l'oficina també hi ha feina a fer, no vos sembla?

Ara toca l’aclariment de l’anònim 2:

- ...si d’alguna cosa no es te coneixement millor no comentar-ho... Sempre que he escrit un post o he parlat d’algun tema sempre ho he fet en coneixement de causa, amb dades demostrables i contrastables, i amb la meva signatura i nom real no com la majoria de vosaltres que sembla ser que tingueu por de donar-vos a conèixer. Hom és lliure de pensar i opinar, però sense faltar el respecte ni menysprear a ningú.

- ...els salaris son públics... Si són públics, perquè l’alcaldia no fa públics els pressupostos o les mitges salarials del funcionariat a la pròxima publicació del BIM? Perquè tothom es nega a acceptar els salaris excessius i de ministres que s’estan cobrant al nostre ajuntament i amb els nostres impostos? I, perquè unes persones que directa o indirectament estan ajudant i protegint a la població han de ser criticades i menysvalorades per exigir un fet que estan en el seu ple dret, i perquè l’alcaldia se’ls ha de negar?
Res més, només volia aclarir alguns dels comentaris que s'han fet i fer-vos meditar sobre les reaccions que s'estan produïnt.... Ja n'hi ha prou de tot plegat

12/12/07

PEPET I MARIETA A CAMARLES!

Lloc: Casal Camarlenc
Població: Camarles
Dia: els Sants Inocents
Hora: 23:00 h
Que heu de portar: festa, que la xalera ja la portaran ells!


Sembla ser que l’ajuntament del poble està que no para, no tot el consistori es el que dóna a parlar malament de les accions de l’ajuntament. L’únic és que uns es mouen més que uns altres, i n’hi ha que els agrada donar la nota amb mala música i n’hi ha que els agrada donar la nota amb Pepet i Marieta.


No hi falteu que això que ve PEPET I MARIETA serà per apuntar-se al “guines”!!!!!!!!

N’he fa la tira d’anys que no toca cap grup català al poble.... des de Sangtraït.... Imagineu-vos-ho!!!!

5/12/07

La professionalitat del Regidor de Governació qüestionada?


Al cap d’unes setmanes sense poder-hi intervenir ni penjar-hi cap post vos penjo un e-mail que m’han reenviat aquest mateix matí i m’ha fet riure.

Ja fa setmanes que molts camarlencs és qüestionen la professionalitat del Regidor de Governació de l’Ajuntament de Camarles vers la imatge que s’ha divulgat per la xarxa internauta. Doncs bé, aquesta imatge respon clarament la capacitat i professionalitat del senyor regidor.

Simplement em limitaré a difondre a través d’aquest blog l’e-mail que he rebut, i a donar la meva opinió:


La població de Camarles s’ha agermanat amb la ciutat de Marbella.
El Regidor de governació de l’Ajuntament de Camarles, és el primer en cometre infraccions de trànsit i de vulnerar totes les normes del codi de circulació.
També el sancionaran? Pagarà la sanció com ho faig jo? Uns sí i els altres no!!? Esta preparat aquest senyor per manar a la policia? És molt lamentable que el senyor regidor de governació hagi fet de l’estacionament reservat per al vehicle de la policia el seu pàrking particular i que la policia tingui que estacionar a 200 metres de la seva comissaria. Crec que pel carrer que ostenta a de donar exemple.

Atentament;

Un ciutadà que paga els impostos religiosament.

Una vegada llegida i contrastada l’opinió d’un ciutadà, que en penseu? És normal aquesta actuació? Hauria de donar exemple?

Doncs senyores i senyors, hi ha molt que parlar sobre la situació precària que està la Policia Local de Camarles, i el gir que ha donat amb la nova alcaldia i nou Regidor.
Si voleu vos en faig cinc cèntims:

- Els torns nocturns estan representats per un sol policia, menys divendres i dissabtes la nit que n’hi ha dos. Sembla ser que els robatoris o les situacions perilloses només poden succeir els caps de setmana.
- El cap de la Policia Local, el Senyor Ferré, i professional fins la medul·la a inicis del 2008 deixa el cos de la Policia; cansat de ser qüestionat per la seva professionalitat pels iniciants d'aquest sector. O sigui que la Policia es queda sense cap, qui ocuparà aquest lloc, el Regidor de Governació?
- Les condicions laborals què estan són precàries, amb uns salaris indignes, unes hores extra de riure i amb la moral pel terra. Segons l’alcaldia sobrepassen els pressupostos. Però, qui els sobrepassa, la Policia Local o les il·lustres oficines amb salaris de “ministres”?

Tot plegat de riure, i això que semblava que el canvi que va experimentar el consistori camarlenc amb les últimes eleccions donava ànims i esperances. Tots igual.......... ja tenen la butaca i el bastó per lluir-lo a la processó.

És trist, però cert. Persones sense experiència volen acaparar tasques de molta responsabilitat i amb actuacions que requereixen molta meditació; però no ho saben fer. L’únic que estan fent és ficar en risc la seguretat de la població amb la marxa, de moment, d’un professional de la policia; crispar al cos policial i ensorrar l’esforç i el temps de la policia i dels polítics que es van abocar en dur a terme aquest projecte, i els diners de les contribucions de nosaltres, els ciutadans.

Fins on arribarà tot això?!


Judit Salvadó