14/12/07

Ara a qui els toca als funcionaris? No parlàvem dels polítics?

Fa pocs dies vaig publicar un post sobre la "professionalitat d’un dels regidors" de l’ajuntament de Camarles; doncs bé, he vist que la visita al blog a proliferat vers la publicació d’aquest escrit i que els comentaris sobre l'article també han augmentat. Sembla ser que ha causat bastant de soroll a la població el meu escrit.

Però, no vull parlar-vos de la importància, o no, del meu blog ni dels meus escrits. Ben bé, m’agradaria fer un aclariment sobre els comentaris següents que han fet uns anònims al post "La professionalitat del Regidor de Governació qüestionada?" el 12 i 14/12/2007:

Anònim 1 ha dit:
El que falta és més ganes de treballar, perquè proporcionalment el treball amb el sou no és equivalent, casi 3.000€ al més i està casi tot el dia al local de la policia, NO ÉS NORMAL, més sacrifici “perfavor”, senyors FUNCIONARIS.
12/12/2007 19:08:00

...

Anònim 2 ha dit:
ja,ja,ja....si d’alguna cosa no es te coneixement millor no comentar-ho. ni tampoc la meitat!els salaris son públics.14/12/2007 00:37:00

Doncs bé, aclareixo a l’anònim 1:

- Quan dius .... El que falta és més ganes de treballar, perquè proporcionalment el treball amb el sou no és equivalent... a qui et refereixes? Als funcionaris de les oficines, a la policia local o al/s regidor/s?
-Si et refereixes als funcionaris de les oficines: em sembla que amb un salari de 3.000€, com tu has dit (jo no sé d’on ho has tret i jo no he escrit en cap lloc), un treballador ha d’estar més que motivat per treballar. Quin funcionari guanya 3.000€ al més (36.000€ nets a l’any més pagues extra), a quin ajuntament? Potser al de Tarragona, però ho dubto; són molts diners i no crec que les regulacions anuals que fa la generalitat a les taules salarials contemplin aquests salaris tan elevats per a un simple administratiu públic.
- Si et refereixes a algún regidor o policia local... ho dubto... però ja ens aniria bé que "mon pare" guanyés esta pasta gansa a final de mes... no ens hauriem estalviat mals de caps i problemes tots estos anys passats...

- Quan dius ... més sacrifici “perfavor”, senyors FUNCIONARIS. A quin sacrifici et refereixes? Al que va fer Jesucrist pel seu poble? Va home/dona, va... siguem realistes i no utilitzem paraules i fets que no tenen ni cap ni peus? Que estaries més tranquil si un policia s’hagués enfrontat, per exemple, un dimarts la nit contra un lladre armat a una parcel·la del polígon i el policia hagués resultat ferit? Llavors que seria un valent i tu un ciutadà segur? Això ni és professionalitat, ni mostra seguretat, ni res de res... jo a això li en dic poc civisme!
- I, quan afirmes ... i està casi tot el dia al local de la policia...: de qui parles del regidor? És perquè li estan montant una habitació i està controlant la situació i que tot sigui del seu agrado. I, si pel que dius fas referència a algun policia local... jo penso què és normal! És el seu lloc de treball i a l'oficina també hi ha feina a fer, no vos sembla?

Ara toca l’aclariment de l’anònim 2:

- ...si d’alguna cosa no es te coneixement millor no comentar-ho... Sempre que he escrit un post o he parlat d’algun tema sempre ho he fet en coneixement de causa, amb dades demostrables i contrastables, i amb la meva signatura i nom real no com la majoria de vosaltres que sembla ser que tingueu por de donar-vos a conèixer. Hom és lliure de pensar i opinar, però sense faltar el respecte ni menysprear a ningú.

- ...els salaris son públics... Si són públics, perquè l’alcaldia no fa públics els pressupostos o les mitges salarials del funcionariat a la pròxima publicació del BIM? Perquè tothom es nega a acceptar els salaris excessius i de ministres que s’estan cobrant al nostre ajuntament i amb els nostres impostos? I, perquè unes persones que directa o indirectament estan ajudant i protegint a la població han de ser criticades i menysvalorades per exigir un fet que estan en el seu ple dret, i perquè l’alcaldia se’ls ha de negar?
Res més, només volia aclarir alguns dels comentaris que s'han fet i fer-vos meditar sobre les reaccions que s'estan produïnt.... Ja n'hi ha prou de tot plegat

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Macagondena... en tan que dius de Camarles i resulta que parles com una pixapina... Visca lo charnego!

Judit Salvadó ha dit...

Bones Xarnego!

Em sembla que mai m'has sentit parlar, parlo el dialecte Tortosí o el Camarlenc (com tu bé dius). Per escriure és necessari que s'utilitzi el català estàndard; perquè és el dialecte que ens entenem tots els catalanoparlants.
A més, moltes paraules que diem nosaltres no estan reconegudes per l’ Institut d'Estudis Catalans; i com comprendràs les normes morfològiques, sintàctiques, gramaticals, etc estan per a que siguin seguides i s'apliquin amb un ús correcte.

Però, que quedi clar: "m'agrada molt més parlar com natros parlem i no com parlen estos barcelonins o pixa pins com has dit".

Salut!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.