10/3/08

ELS EBRENCS PERDEN LA MEMÒRIA

Quatre anys enrere un moviment de gent d’un determinat indret es feien sentir arreu l’Estat i arreu del país, amb un objectiu: aturar una proposta descomunal d’un partit sense lògica, el transvasament del riu Ebre. Amb la veu, la identitat i el sentiment aquest moviment de gent va ser escoltat i recolzat per alguns partits, un d’ells ERC.
Al cap d’un temps van ser eleccions nacionals, i la gent de les Terres de l’Ebre va fer-se d’escoltar, donant una victòria a ERC i aconseguint 8 diputats; un moment històric tant per la gent de les TE com per a ERC.

Avui, a l’endemà de les eleccions nacionals, ERC ha sigut totalment oblidada per aquella gent que el 2004 li va donar suport i li va demanar ajuda; el bipartidisme, el vot útil i la por generada pel PSOE front un PP totalitari han fet que aquest partit, ERC, pateixi una derrota preocupant.

L’independentisme creix arreu els PPCC, la polèmica de les vegueries està present a casa nostra, l’espoli fiscal és una realitat, la nostra identitat està amenaçada, a l’estatut li han fet patit gana, els camps eòlics proliferen al nostre territori, el transvasament de l’Ebre torna a crear polèmica, i qui ho està defensant? Doncs ho defensa aquell partit que ha sigut oblidat a la nostra terra, ERC.

2 comentaris:

pedregal ha dit...

El que ha de fer ERC és recuperar la R de republicans i trencar els lligams amb l'espanyolisme guai del PSOE i fer de partit independentista, ja que la gent no vol que sigui una marca blanca del PSC

Jordi Arrufat ha dit...

Hola,
diran que ens sobra la E, que ens falta recuperar la R o que hem perdut la C pel camí.
El cert és que a ERC estem passant per un mal moment però resorgirem, n'estic plenament convençut, pels motius que tu mateixa senyales.
No crec que ningú tingui mala memòria, senzillament s'ha fotut la pota en certs temes (som dels pocs partits que sap reconèixer oberta i ràpidament els errors) i que els de CiU i sobretot el PSOE en eleccions generals tenen una maquinària mediàtica que ERC no té.