13/2/08

A menys d'un mes i sense novetats

Falta menys d’un més per a les eleccions nacionals i no hi ha cap novetat entre els partits líders.
No hi ha cap postura creïble, possible de realitzar...

Un partit promet donar 400 euros a cada u que faci la declaració de la renta; però, a veure, un postulat socialista és aquell que intenta equiparar la riquesa del poble per igual, sense diferències, no? I, l’altre partit va dient barbaritats com la lluita pel transvasament de l'Ebre (quins somnis més idíl·lics...), el contracte d'integració que ha proposat per als immigrans, o l'intent d’instaurar el castellà com a llengua oficial per l'aprenentatge dels escolars (però, nomès si ho sol·liciten els pares, nomès faltaria...). Tot plegat ho veig molt malament!

I la resta de partits, vaja, no sé si n’hi ha perquè als mitjans de comunicació només sento i llegeixo sobre els partits més mediatics, no sé ni que proposen, ni qui es presenten, ... Hi ha una maximització de la rellevància d'uns partits i dels altres hi ha una minimització, si ho nomenem així.

Al final, la política estatal semblarà "Salsa Rosa", que si jo he dit això i tu has dit allò, o que si jo em caso amb tal, o si tu vas prometre això i no ho has complint i ara ho compliré jo... Tot plegat una bajanada. Potser és que porten la intenció d'imitar al país veí (França) i la seva "política de faldes".

Trist! Persones que se suposa que han de vetllar i millorar el nostre benestar i nomès diuen ximpleries i es barallen com criatures.