24/8/07

Benvinguda

Gent!

Començaré introduïnt una redacció que vaig elaborar per les festes major del 1991 (en l'edat de 10 anys), de la qual vaig obtenir premi infantil compartit amb una atra jove i inniciadora noia del poble, Glòria Curto (la filla del "Paulo"). Amb aquest escrit pretenia i actualment pretenc fer homenatge a les nostres terres, a les nostres arrels i a les nostres tradicions.

CAMARLES EN FESTES

Un any més les festes de "Camarles" s'aproximen. I tts els nens estem contents perquè en aquests dies de Festa tenim més solta. Ens busquem formar penyes i així és com millor ens ho passarem.
És una setmana que passa molt apressa, però tots la disfrutem.
Anirem al bou capllaçat, encara que el pare o la mare no ens hagin cridat, anirem a les carreres, a menjar xocolata i també als correfocs amb les ganes de poder-nos banyar.
Tota la gent té feina però aquests dies de festa casi que no se'n recorden de la feina dels arrossals, ni muntanyes, només volen descansar.
El dia del patró "Sant Jaume" les pubilles a missa aniran i per la tarda a la processó aniran, beneïnt al nostre patró gràcies li donaran per a que l'arròs enguany vagi endavant.
Una setmana de festes hi haurà, de totes les coses al gust de tota la gent, els nostres iaios estaran un any més al dia de la vellesa, per a que puguin veure alguna cosa bona que els faci riure, alguna jota del Canalero, i així ens contaran quan ells eren joves el que feien i diran que allò era millor.
La gent de Camarles aquests dies estan contents i no s'enfada ningú, les dones fiquen banderes als balcons i arreglens les cases a bo i millor, perquè sempre ens agrada tenir algun convidat, perquè així pugui veure que el que es fa a Camarles "sempre és lo millor".

BONES FESTES CAMARLENCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!